Chat with us, powered by LiveChat

Speciali pentru dezvoltarea mersului

Conceptul Biomecanics

Acest concept a fost dezvoltat în 1998, având la bază câteva principii strict necesare încălţămintei:

- încălţămintea este foarte flexibilă, fiind făcută din piele de cea mai înaltă calitate,
- este extrem de uşoară
- este uşor de spălat (suportă un program normal al maşinii de spălat)
- căptuşeala este tratată cu agenţi anti-bacterieni

La dezvoltarea încălţămintei Biomecanics a contribuit o echipa tehnică internaţională, realizată dintr-o colaborare cu producătorii IBV Garvalin din Spania, ELKEDE din Grecia şi olandezii de la TNO. Conceptul Biomecanics este rodul unei cercetări îndelungate şi este optimizat pentru fiecare componentă a pantofului, în scopul de a proteja cel mai bine piciorul copilului şi a contribui la dezvoltarea şi creşterea lui naturală.

Pentru aceste beneficii aduse picioruşelor celor mici, Biomecanics a obţinut certificările şi recomandările medicilor pediatrii din Valencia.

În cei 14 ani de activitate, Biomecanics a dezvoltat diferite colecţii, toate având la bază acest concept. Pentru început, a fost creată colecţia Biogateo, cu mărimi cuprinse între 18 si 23. Acest tip de încălţăminte revoluţionară, creată pentru a ghida primii paşi ai copilului, nu restricţionează picioarele de la mersul natural. Muşchii şi tendoanele copilului sunt relaxate şi acţioneză liber în încercările lui de a-şi menţine balansul.

Mai târziu, colecţia Biomecanics a fost extinsă până la mărimea 41, pentru a oferi tânărului copil avantajele acestui concept, până la vârsta adolescenţei, când creşterea piciorului se va opri.

 

Super calităţi Biomecanics


1 - reprezintă punctele de convergenţă a şocului
2 - zona perforată plantară, pentru o bună aerisire a tălpii
3 - talpa interioară din cauciuc natural
4 - talpa exterioară din cauciuc natural
5 - zona de coasere a tălpii îmbinată perfect cu restul pantofului
6 - faţă şi spate armat, cu talonet, pentru mentinerea piciorului si protejarea degetelor de impactul cu suprafete dure

  

O importantă calitate a încălţămintei Biomecanics este reciclarea energiei cinetice. Energia generată de undele de şoc rezultate în timpul păşirii, converg la punctele fixe ale piciorului şi crează un masaj imperceptibil, contribuind la echilibrul de care copilul are nevoie pentru dezvoltarea corectă a piciorului său şi a mersului. Cu Biomecanics, viitorul copilului este la picioarele lui.

 

Forma respectă anatomia piciorului copilului

Branţ: moale, perforat pentru respirabilitate, garantează menţinerea fixă a călcâiului, furnizand echilibru şi stabilitate;
Piele şi căptuşeală: piele premium naturală, căptuşeală matlasată cu mici perforaţii pentru o buna respirabilitate a piciorului;
Unic: designul şi compoziţia îi conferă un nivel de aderenţă perfectă la sol pentru o mai bună stabilitate, cât şi un aspect plăcut.

Proprietăţi esenţialeMai multe detalii despre creşterea piciorului

Colectia Biomecanics