Chat with us, powered by LiveChat

Modalitati de plata


1. PLATA RAMBURS LA PRIMIREA COLETULUI
Plata se face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului de către cumpărător.

2. PLATA ONLINE FOLOSIND CARDUL
După completarea formularului de comandă vei fi direcţionat către site-ul procesatorului de carduri bancare NETOPIA - mobilPay sau EuPlatesc - plati online, unde va trebui să completezi datele de pe cardul bancar. Nu va trebui să platesti nici un fel de comision suplimentar, vei plăti doar valoarea comenzii. NETOPIA mobilPay si EuPlatesc.ro vor debita apoi vânzătorului suma plătită de cumpărător.

Datorită condiţiilor de securitate ale tranzacţiilor oferite, prin procesatorul de plati NETOPIA mobilPay se derulează 90% din plăţile on-line din România.


IMPORTANT

bigstep® nu are acces la datele dumneavoastră. Aceste date sunt folosite doar de către mobilPay sau EuPlatesc, o singură dată, pentru procesarea plăţii comenzii dumneavoastră.

 

3. PLATA IN 3 RATE - FARA DOBANDA
Nu ai toti banii pe loc? Cumpara produsul dorit in 3 rate fara dobanda. Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Plata cu cardul in rate este valabila pentru posesorii de:

 

Plata in rate cu cardul BCR
CARDUL BUN DE PLATA BCR (prin procesatorul de plati EuPlatesc)

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website http://www.bigstep.ro si beneficiezi de oferta standard de 3 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

- BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
- BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
- MasterCard GOLD EUR
- BCR Wizz Air MasterCard
- EPB Platinum sau World Signia MasterCard
- Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

- Aplica acum pe www.bundeplata.ro sau
- Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
- Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumparaturi!

 


Plata online in rate cu cardul Alpha Banck
Card de cumparaturi Alpha Banck (prin procesatorul de plati EuPlatesc)

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT).
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

 

Plata online in rate cu cardul BRD

Cardul de credit BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

- alegi produsele dorite
- alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta:
a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

 Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

 

BonusCard - Garanti Bank (prin procesatorul de plati mobilPay)

Bonus Card de la Garanti Bank este primul card de credit multi-brand cu cip din România care îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături la orice comerciant din ţară sau străinătate care afişează sigla MasterCard.

La bigstep poti plati cu Bonus Card atat cumparaturile online cat si cele efectuate in magazinele noastre din Polus Center – Cluj si Afi Palace Cotroceni – Bucuresti si poti opta pentru plata in 3 RATE fara dobanda.

 

plata in rate cu cardul

STAR BTSTAR - Banca Transilvania (prin procesatorii de plati mobilPay si EuPlatesc)

Bigstep.ro este partener in programul STAR de la Banca Transilvania. Acest program presupune folosirea unor carduri de credit prin care posesorii beneficiaza de:

- pana la 3 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
- 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala
- perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc.)

Cardurile de credit incluse in programul STAR sunt: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium. Folosind unul din aceste carduri beneficiezi de 3 rate fara dobanda, la orice comanda efectuata pe www.bigstep.ro

Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

- in orice unitate Banca Transilvania

- online pe www.starbt.ro

- telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

 

 

CardAvantaj - Credit Europe Bank (prin procesatorul de plati mobilPay)

CardAvantaj este un card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. In plus, cardul poate fi utilizat ca un card de credit obisnuit, la orice bancomat sau comerciant din tara si strainatate oriunde este afisata sigla MasterCard sau Visa.

Cardurile de credit incluse in programul CardAvantaj sunt: MasterCard Standard, MasterCard Gold, MasterCard Platinum, Visa Classic, Visa Gold si Visa Platinum