Chat with us, powered by LiveChat

 

Motivatia noastra

Am creat Clubul bigstep® pentru că dorim să vă recompensăm fidelitatea și să vă oferim produse și servicii de cea mai bună calitate, cât mai potrivite nevoilor copilului dumneavoastră.


Beneficiile Clubului bigstep®

Faptul ca alegeti sa fiti membru al Clubului bigstep® va aduce mai multe beneficii:

- fiecare achizitie de la bigstep® va va fi recompensata cu puncte de fidelitate;
- beneficiati de reduceri din ce in ce mai mari la achizitia oricarui produs;
- aflati primul despre colectiile noi;
- va comunicam noutatile de la bigstep;
- va puteti inscrie in campaniile de reduceri;
- promotii exclusive pentru dvs;
- puteti participa la toate concursurile noastre;
- puteti castiga premii surpriza marca bigstep®;
- aflati despre evenimentele la care ne inscriem si unde ne puteti gasi la targurile la care participam.

Pentru a deveni membru al Clubului bigstep®

Inscrierea in Clubul bigstep se face GRATUIT, prin completarea unui formular de emitere a cardului de fidelitate. Formularul este disponibil in magazinele bigstep® : in mall-ul Afi Palace Cotroceni (Bucuresti), in Park Lake Shopping Center (Bucuresti), in Baneasa Shopping City (Bucuresti), in centrul comercial VIVO! (Cluj-Napoca), in Iulius Town (Timisoara) si on-line pe bigstep.ro

Am conceput acest formular pentru a ne cunoaste clientii si pentru a construi o comunicare cat mai personalizata, conform nevoilor acestora. De aceea, fiecare dintre campurile formularului sunt importante, de exemplu, va solicitam adresa completa pentru ca in cazul unei expedieri si plasarii unei comenzi online sa nu mai fiti nevoiti sa adaugati adresa, numarul de telefon pentru confirmarea comenzilor online, datele copilului/copiilor pentru a va trimite doar acele informatii care va intereseaza (modele preferate, marimile potrivite).

- In magazine, dupa completarea formularului veti primi cardul “GOLD”, care va ofera statutul de membru al Clubului bigstep®. Veti putea beneficia inca de la prima achizitie de reducerea PERMANENTA de 5%. De asemenea, in maxim 72 de ore veti primi pe email o notificare care va va anunta ca vi s-a creat un cont pe platforma bigstep.ro

- Pe site-ul bigstep.ro primul pas consta in crearea contului de client bigstep® si al doilea pas, completarea formularul de emitere a cardului de membru al Clubului bigstep®. Dupa crearea contului, in maxim 72 de ore va vom valida statutul de membru al Clubului bigstep®.

Nivelele statutului de membru al Clubului bigstep®

 


Gold: se dobandeste cand deveniti membru al clubului bigstep®, prin completarea formularului de eliberare a cardului de membru.

Ofera urmatoarele beneficii:

- 5% reducere PERMANENTA reducere la orice produs* achizitionat din magazinele bigstep® si de pe site-ul bigstep.ro

Platinum: se dobandeste in momentul atingerii pragului de 500 de puncte de fidelitate acumulate

Ofera urmatoarele beneficii:

- 10% reducere PERMANENTA la orice produs* achizitionat din magazinele bigstep si de pe site-ul bigstep.ro

- Retur si schimb gratuite nelimitat.

Diamond: se dobandeste in momentul atingerii pragului de 1.000 de puncte de fidelitate acumulate

Ofera urmatoarele beneficii:

- 15% reducere PERMANENTA la orice produs* achizitionat din magazinele bigstep® si de pe site-ul bigstep.ro

- Retur si schimb gratuite nelimitate

*Reducerile Club bigstep® se aplica oricarui produs la pret intreg.


Beneficiile statutului de membru al Clubului bigstep®

Cardul de membru bigstep® se bazeaza pe puncte de fidelitate ce se aloca in functie de valoarea totala a achizitiilor efectuate atat din magazinele bigstep®, cat si din magazinul online www.bigstep.ro. Fiecare 100 lei cheltuiti in magazinele bigstep reprezinta echivalentul a 10 puncte de fidelitate. Punctele sunt inregistrate automat in contul dvs. de membru si in maxim 72 de ore de la momentul achizitiei produsului sunt validate. Reducerile Cardului bigstep nu se cumuleaza cu alte promotii existente in magazine sau pe bigstep.ro


Reducerile

In functie de numarul de puncte acumulate puteti beneficia de reduceri de 5% (Card GOLD), 10% (CARD PLATINUM) sau 15% (CARD DIAMOND).

Exemplu de acordare a reducerii in magazin:

Sunteti posesorul unui card “GOLD”. In momentul achizitiei unei perechi de incaltaminte care are valoarea de 250 lei, primiti o reducere de 5%, adica valoarea finala a produsului pe care o veti achita este 238 lei. In contul cardului dvs. se vor aloca 24 puncte (238 lei ÷ 10 = 24 puncte).

Exemplu de acordare a reducerii online:

Sunteti posesorul unui card “DIAMOND”. In momentul in care adaugati in cosul de cumparaturi o pereche de incaltaminte care are valoarea de 250 lei, primiti o reducere de 15%, adica valoarea finala a produsului pe care o veti achita este 213 lei. In contul cardului dvs. se vor aloca 22 puncte (213 lei ÷ 10 = 22 puncte).

Cumularea punctelor

Punctele de fidelitate corespund valorii totale a achizitiilor efectuate in magazinele bigstep®. Fie ca ati efectuat o achizitie din magazinele fizice, fie de pe site-ul nostru, punctele de fidelitate se cumuleaza in contul dumneavoastra online. Fiecarui cont ii corespunde un ID de card si in baza acestui ID se inregistreaza operatiunile efectuate. De aceea, pentru inregistrarea acestora trebuie sa fiti autentificat in contul dvs. online sau sa stiti ID-ul cardului.


Retururile si schimburile

In cazul in care ati efectuat o achizitie si nu vreti sa pastrati produsul respectiv, aveti posibilitatea de retur sau schimb, atat in magazinele bigstep®, cat si online. Politica de retur pentru achizitiile online o regasiti pe site-ul nostru aici si pentru achizitiile din magazinele fizice in oricare dintre acestea.

In momentul cand veti efectua oricare dintre cele doua operatiuni, in contul dvs. de membru al Clubului bigstep® se va face automat echivalarea de puncte.


Utilizarea cardului bigstep

Fiecare card de membru are o serie unica si corespunde unui singur titular, de aceea, pentru a beneficia de toate avantajele cardului de membru bigstep®, este nevoie sa va inregistrati in cont toate operatiunile. Acest lucru se poate realiza prezentand la fiecare tranzactie din magazine (achizitie, schimb sau retur) cardul de membru bigstep®. In cazul in care nu aveti cardul la dumneavoastra, puteti spune referinta cardului sau personalul bigstep® va va solicita alte date dupa care sa va regaseasca in lista membrilor Clubului bigstep®.

Pentru cumparaturile online, in momentul finalizarii comenzii, vi se va aplica automat reducerea.

Important! Pentru a vi se inregistra operatiunile in contul online si pentru a beneficia de reducerea oferita de card este nevoie sa fiti inregistrat in contul dvs. de pe site-ul bigstep.ro in momentul plasarii unei comenzi.


Cazuri speciale

- In cazul in care ati pierdut cardul sau datele de pe card nu mai sunt lizibile, trebuie sa ne informati pe email info@bigstep.ro si va vom trimite un alt card cu date diferite de identificare. Cardul pierdut va fi anulat si nu va mai putea fi folosit.

- In cazul reinnoirii cardului, toate operatiunile inregistrate in contul titularului se pastreaza.

- Daca in decursul a 12 luni cardul nu a fost utilizat pentru nicio operatiune, cardul se va dezactiva, in consecinta punctele de fidelitate acumulate si celelalte beneficii generate de statutul de membru se pierd.

Pentru a afla toate detaliile va invitam sa consultati Regulamentul oficial al programului de fidelitate "Clubul bigstep®".

 

*Datele solicitate in formularul pentru emiterea cardului de membru sunt date cu caracter personal si intra sub incidenta legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; Premium Footwear SRL detine numarul de operator de baze de date 23160, inregistrat in registrul de evidentă a operatorilor de date personale.