Chat with us, powered by LiveChat

 

Motivatia noastra

Am creat Clubul bigstep® pentru că dorim să vă recompensăm fidelitatea și să vă oferim produse și servicii de cea mai bună calitate, cât mai potrivite nevoilor copilului dumneavoastră.

 

Pentru a deveni membru al Clubului bigstep®

Inscrierea in Clubul bigstep se face GRATUIT, prin completarea unui formular de emitere a cardului de fidelitate. Formularul este disponibil on-line pe bigstep.ro

Am conceput acest formular pentru a ne cunoaste clientii si pentru a construi o comunicare cat mai personalizata, conform nevoilor acestora. De aceea, fiecare dintre campurile formularului sunt importante, de exemplu, va solicitam adresa completa pentru ca in cazul unei expedieri si plasarii unei comenzi online sa nu mai fiti nevoiti sa adaugati adresa, numarul de telefon pentru confirmarea comenzilor online, datele copilului/copiilor pentru a va trimite doar acele informatii care va intereseaza (modele preferate, marimile potrivite).

- In magazine, dupa inregistrarea in Club bigstep membru “GOLD”, veti putea beneficia inca de la prima achizitie de reducerea PERMANENTA de 5%. 
- Pe site-ul bigstep.ro primul pas consta in crearea contului de client bigstep® si al doilea pas, completarea formularul de emitere a cardului de membru al Clubului bigstep®. Dupa crearea contului, in maxim 72 de ore va vom valida statutul de membru al Clubului bigstep®.

Nivelele statutului de membru al Clubului bigstep®

 


Gold: se dobandeste cand deveniti membru al clubului bigstep®, prin completarea formularului de eliberare a cardului de membru.

Ofera urmatoarele beneficii:

- 5% reducere PERMANENTA reducere la orice produs* achizitionat din magazinele bigstep® si de pe site-ul bigstep.ro

Platinum: se dobandeste in momentul atingerii pragului de 500 de puncte de fidelitate acumulate

Ofera urmatoarele beneficii:

- 10% reducere PERMANENTA la orice produs* achizitionat din magazinele bigstep si de pe site-ul bigstep.ro

Diamond: se dobandeste in momentul atingerii pragului de 1.000 de puncte de fidelitate acumulate

Ofera urmatoarele beneficii:

- 15% reducere PERMANENTA la orice produs* achizitionat din magazinele bigstep® si de pe site-ul bigstep.ro

Reducerile Club bigstep® se aplica oricarui produs la pret intreg.

Reducerea corespunzatoare fiecarui membru se va aplica automat, la adaugarea in cos a produsului dorit. 

Reducerile Cardului bigstep nu se cumuleaza cu alte promotii existente in magazine sau pe bigstep.ro


Reducerile

In functie de numarul de puncte acumulate puteti beneficia de reduceri de 5% (Card GOLD), 10% (CARD PLATINUM) sau 15% (CARD DIAMOND).

Exemplu de acordare a reducerii in magazin:

Sunteti posesorul unui card “GOLD”. In momentul achizitiei unei perechi de incaltaminte care are valoarea de 250 lei, primiti o reducere de 5%, adica valoarea finala a produsului pe care o veti achita este 238 lei.

Exemplu de acordare a reducerii online:

Sunteti posesorul unui card “DIAMOND”. In momentul in care adaugati in cosul de cumparaturi o pereche de incaltaminte care are valoarea de 250 lei, primiti o reducere de 15%, adica valoarea finala a produsului pe care o veti achita este 213 lei. In contul cardului dvs. se vor aloca 22 puncte (213 lei ÷ 10 = 22 puncte).


Retururile si schimburile

In cazul in care ati efectuat o achizitie si nu vreti sa pastrati produsul respectiv, aveti posibilitatea de retur sau schimb, atat in magazinele bigstep®, cat si online. Politica de retur pentru achizitiile online o regasiti pe site-ul nostru aici si pentru achizitiile din magazinele fizice in oricare dintre acestea.


Utilizarea statutului de membru in Club bigstep 

Pentru a putea beneficia in magazinele fizice de reducerea aferenta statutului de membru in Club bigstep personalul bigstep® va va solicita adresa de e-mail pentru a va regasi in lista membrilor Clubului bigstep®.

Pentru cumparaturile online, in momentul finalizarii comenzii, vi se va aplica automat reducerea.

Important! Pentru a vi se inregistra operatiunile in contul online si pentru a beneficia de reducerea oferita de card este nevoie sa fiti inregistrat in contul dvs. de pe site-ul bigstep.ro in momentul plasarii unei comenzi.


Cazuri speciale

Pentru a afla toate detaliile va invitam sa consultati Regulamentul oficial al programului de fidelitate "Clubul bigstep®".

 

*Datele solicitate in formularul pentru emiterea cardului de membru sunt date cu caracter personal si intra sub incidenta legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; Premium Footwear SRL detine numarul de operator de baze de date 23160, inregistrat in registrul de evidentă a operatorilor de date personale.