Chat with us, powered by LiveChat

Incaltaminte copii Pediped

pediped® a devenit una dintre marcile de incaltaminte pentru copii cu cea mai rapida dezvoltare in Statele Unite, oferind peste 120 de modele ce acopera marimile de la 17 la 33. Cele trei colectii de incaltaminte copii pediped® cuprind Originals® (pantofi cu talpa de piele moale pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani), Grip‘n’Go™ ( incaltaminte copii pediped® cu talpa de cauciuc moale pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 9 luni si 3 ani) si Flex® (pantofi cu talpa de cauciuc pentru copiii intre 1 si 8 ani). Colectiile de incaltaminte copii pediped® sunt vandute in toata lumea.

Filosofia pediped® este simpla: confort, calitate si eleganta - in aceasta ordine, motiv pentru care pediped ® a fost una dintre primele companii de incaltaminte pentru copii, careia Asociatia Medicala Americana de Podiatrie (APMA) i-a atribuit “Sigiliul de Recunoastere” in promovarea dezvoltarii sanatoase a piciorului.

pediped® are grija de sanatatea picioarelor copilului tau. Astfel a realizat o multime de cercetari si teste pentru a dezvolta cele mai noi tehnologii in incaltamintea pentru copii. De la brantul din spuma cu memorie la incaltamintea impermeabila, caracteristicile inovatoare de la pediped asigura sprijin si confort pentru micutele picioruse.

Filtre

3 produse

pe pagina
Crescator
 1. Pantofi sport baieti Scout Navy
  40%
  pediped

  Pantofi sport baieti Scout Navy

  As low as 179,94 Lei Regular Price 299,90 Lei
 2. Pantofi sport baieti Naples Navy
  40%
  pediped

  Pantofi sport baieti Naples Navy

  As low as 101,94 Lei Regular Price 169,90 Lei
 3. Pantofi sport baieti Adrian Chocolate Brown
  40%
  pediped

  Pantofi sport baieti Adrian Chocolate Brown

  As low as 101,94 Lei Regular Price 169,90 Lei

3 produse

pe pagina
Crescator